Πανιεράκη Αργυρώ

Πανιεράκη Αργυρώ

Πανιεράκη Αργυρώ

Yoga Instructor

+306977170298
argy.panier@gmail.com

Στόχο μου αποτελεί η ποιοτική διδασκαλία για τον ΑΝΘΡΩΠΟ σαν σύνολο: σώμα, νου και πνεύμα.

Το ταξίδι μου στη γιόγκα

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά, μια πόλη από την οποία κατάγομαι και αγαπούσα από παιδί, μου δόθηκε η δυνατότητα φοίτησης στην πόλη Lille της Γαλλίας μέσω του προγράμματος Erasmus. Αποκτώντας έτσι χρόνο, ξεκίνησα ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης που τόσο είχα ανάγκη.

Η αρχή της αναζήτησης μου ξεκίνησε από την προσέγγιση της ψυχολογίας, στην πορεία οδηγήθηκε στην ανατολίτικη φιλοσοφία και συνεχίστηκε με ένα συνδυασμό μεθόδων με κριτική σκέψη, αξιολόγηση και μια πραγματική περιέργεια για την ανθρώπινη ύπαρξη. Ξεκινώντας γιόγκα στα Γαλλικά, κάνοντας διαλογισμό από ηλεκτρονικό υλικό του Ρόμπερτ Νατζέμυ, οδηγήθηκα στην πρώτη μου πραγματική δασκάλα, τη Λίνα Γκορντιένκο, στην οποία οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μετάδοση της αγάπης της για τη γιόγκα, για την εμπιστοσύνη και στήριξη της σε κάθε μου βήμα. Ταξιδεύοντας και ζώντας σε διάφορες γωνιές της γης (Αμερική, Ιορδανία, Ευρώπη) γνώρισα πολύ αξιόλογους δασκάλους στους οποίους είμαι ευγνώμων για όσα μου έδωσαν, εμπλουτίζοντας την εμπειρία μου στη γιόγκα.

Έτσι, μέσα από την αγάπη μου για τη γιόγκα και για τη μετάδοση της ως ένα απίστευτο εργαλείο ζωής, καθώς και την παρακίνηση της δασκάλας μου, ολοκλήρωσα τη θεμελιώδη εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα (Hatha Yoga 200 RYT) στη σχολή του Λωτού με τη Λίντα  Καπετάνιου στην Αθήνα. Συνεχίζω, ακόμη, την εκπαίδευση μου στο Λωτό για την απόκτηση του ανώτερου επιπέδου σπουδών (Hatha Yoga 500 RYT). Θεωρώ πως η γιόγκα είναι ένα δώρο που κάθε άνθρωπος αξίζει να γνωρίσει. Στόχο μου αποτελεί η ποιοτική διδασκαλία για τον ΑΝΘΡΩΠΟ σαν σύνολο: σώμα, νου και πνεύμα.